over mij.

Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet...

TOM WILLEMS
 

Ik ben Tom Willems; fotograaf. Mensen in mijn omgeving noemen me enthousiast, sociaal, behulpzaam en grappig.

Na mijn studie, multimedia design op het Sint Lucas, ben ik begonnen als web designer / developer. Mijn passie ligt in het vinden van creatieve oplossingen voor problemen of mogelijkheden die ik tegenkom.

Al ruim 18 jaar woon ik in het centrum van het mooie en gezellige Breda. Hier werk ik met veel plezier als creatieveling en ben ik veel buiten en in de stad te vinden. Door in mijn vrije tijd veel te knutselen en gitaar te spelen hoop ik mijn werk steeds passender te maken.

Referenties

 • Martijn Miserus
  Tom heb ik ervaren als een zeer gedreven collega met oog voor detail. Alle verantwoordelijkheden werden accuraat en volgens planning opgepakt. Creativiteit met oog voor conversie zit Tom in het bloed.
  Martijn Miserus
  Adfiliate Concepts
 • Maurits Tempelaar
  Tom was vanuit zijn functie verantwoordelijk voor het ontwerp van de webshop Jeansonline.nl, contentmanagement en email campagnes. Tom was verder breed inzetbaar en flexibel m.b.t overige werkzaamheden.
  Maurits Tempelaar
  Vimodos
 • Erik Mulder
  Wij hebben hem leren kennen als een hardwerkende en loyale medewerker die zijn werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht.
  Erik Mulder
  Ropas Internacional
 • Martijn Hohmann
  Tom heeft voldoende kennis van zaken en heeft de werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Ons gehele team heeft altijd prettig met Tom samengewerkt en heeft Tom ervaren als een loyale collega.
  Martijn Hohmann
  SiteSupport