bed & break­fast.

 

De keuze voor een overnachting wordt grotendeels op basis van beelden gemaakt, hierdoor is het zeer belangrijk om met één beeld de mensen te pakken.

Maar het blijft natuurlijk niet bij dit ene beeld. Met fotografie kun je de ruimtes, omgeving en sfeer van jouw bed & breakfast, vakantiewoning of gastenverblijf goed in beeld brengen. Door middel van de juiste foto’s trek je de aandacht en maak je de klant nieuwsgierig naar de verblijfsplaats.

 

Een woning heeft een verhaal

Elk huis heeft een apart verhaal. Het kan een jong duurzaam huis zijn dat gebouwd is in een woonwijk, een oude woonboerderij met een moderne tint of een verbouwd industrieel pand in de stad. Bij Bed&Breakfast’s speelt dit verhaal een grote rol. Door te focussen op dit verhaal kun je mensen pakken met een beeld. De mens is visueel aangelegd, ze kunnen zich makkelijk inleven in een beeld. Daarom is een goede foto belangrijk bij de gedachtegang van een toekomstige gast. De gast wil graag weten waar hij of zij slaapt, zichzelf kan wassen en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Door een volledig overzicht te geven van iedere ruimte waar de gast gebruik van kan maken, krijgt de gast een duidelijk beeld. Zo’n foto kan gemaakt worden met gebruik van meerdere middelen binnen de fotografie, zoals een groothoeklens. Met een subtiel gebruik van de groothoeklens komt de ruimte realistisch over. Dit in combinatie met de juiste plekken van een ruimte, zorgt ervoor dat een ruimte op een natuurlijke manier ideaal tot zijn recht komt.

 

De omgeving

Wat een Bed&Breakfast ook aantrekt is de omgeving. Mensen gaan bewust opzoek naar een plek of omgeving wat hun aanspreekt. Deze plekken zal ik extra benadrukken binnen de foto's die ik van je B&B maak. Wat maakt de locatie van jou bed & breakfast bijzonder? Ligt het in een mooi fietsgebied, zijn alle toeristisch trekpleisters van de stad op loopafstand, kun je vanuit je bed de zon onder zien gaan. Jij als eigenaar kent de mooiste onbekende plekken in de omgeving, die kunnen helpen bij het maken van een keuze voor jouw Bed&Breakfast.

 

Als eigenaar van een Bed & Breakfast wil je graag jouw eigen visie overbrengen aan de gast. Ik ga graag hierover met je in gesprek en zal dit duidelijk in beeld brengen. Sfeer en detailfoto's helpen hierbij en zijn goed te gebruiken voor al je promotiematerialen, ik zorg ervoor dat je ook een aantal sfeerfoto's ontvangt.

Je verhaal overbrengen kan alleen met fotografie, maar ook in combinatie met een website, hier help ik je graag bij. Daarnaast kan ik ook advies geven hoe om te gaan met een andere manier van reclame, namelijk de social media, Instagram en Facebook.

 

Bel me terug.

Ik bel je terug voor meer informatie of om een afspraak te maken. Vul hieronder je gegevens in.

Of neem zelf contact met mij op, mijn contactgegevens vind je hier.