Tom Willems (1989) is fotograaf en grafisch vormgever.

Na mijn studie Mediavormgever (Interactieve Vormgeving) aan het SintLucas ben ik aan de slag gegaan als vormgever bij verschillende bedrijven. Na enige tijd voelde ik de behoefte om mijn creativiteit te uiten in het maken van beeld. In 2018 ben ik begonnen als fotograaf, in eerste instantie als woningfotograaf.

Fotografie is voor mij de ultieme vorm van beeld maken, waarbij je tot in de kleinste details kunt bepalen hoe het uiteindelijke beeld er uit komt te zien en waarbij je op minimalistische en eenvoudige wijze je verhaal kunt vertellen. Dit alles is voor mij een belangrijk middel geworden voor het uiten van mijn creativiteit. Daarom sta ik vooral open voor het bedenken en/of integreren van concepten en deze om te zetten naar beeld op alle mogelijke manieren die er op mijn pad komen.

Nieuwsgierig geworden?

Referenties

 • Martijn Miserus
  Tom heb ik ervaren als een zeer gedreven collega met oog voor detail. Alle verantwoordelijkheden werden accuraat en volgens planning opgepakt. Creativiteit met oog voor conversie zit Tom in het bloed.
  Martijn Miserus
  Adfiliate Concepts
 • Maurits Tempelaar
  Tom was vanuit zijn functie verantwoordelijk voor het ontwerp van de webshop Jeansonline.nl, contentmanagement en email campagnes. Tom was verder breed inzetbaar en flexibel m.b.t overige werkzaamheden.
  Maurits Tempelaar
  Vimodos
 • Erik Mulder
  Wij hebben hem leren kennen als een hardwerkende en loyale medewerker die zijn werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht.
  Erik Mulder
  Ropas Internacional
 • Martijn Hohmann
  Tom heeft voldoende kennis van zaken en heeft de werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Ons gehele team heeft altijd prettig met Tom samengewerkt en heeft Tom ervaren als een loyale collega.
  Martijn Hohmann
  SiteSupport